Beste ondernemer en club sympathisant

Baketbalclub Cosmo Genk is een hechte familieclub met veel aandacht voor jeugdwerking. Wij geven jongeren uit eigen regio de kans om door te groeien naar onze seniorsploegen.

Met jullie steun bouwen we onze werking verder uit. In deze brochure vind je onze standaard sponsorpakketten maar wij staan ook open voor eventueel andere voorstellen.

Alvast bedankt voor jullie interesse!

Rob, Peter, Germano, Sarah, Anneleen, Luydmila

Hier vinden jullie de PowerPoint terug met de info van het infomoment voor de ouders.

Hier vind je alle info terug over hoe je de app Twizzit kan gebruiken.

Hier wordt uitgelegd hoe je een kalender kan importeren in de agenda van je smartphone.

Via deze video van Blasketbal Vlaanderen krijg je uitleg over de taken van de tafelofficials.

Sinds dit jaar is een medisch attest geldig voor 4 jaar. Er komen ieder jaar 2 geboortejaren aan bod, dit jaar is dit voor geboortejaar 2004 en 2008.

Download hier

Hier kan u het aangifteformulier downloaden indien u een sportongeval heeft gehad tijdens een training of wedstrijd. U dient dit door de dokter te laten invullen en aan het bestuur te bezorgen (via coach) zodat dit online kan geregistreerd worden.

Digitale spoedcursus spelregels voor ouders.

Klik hier

Via deze handige reeks tutorials ben je in 1, 2, 3 mee met het digitaal wedstrijdformulier. Bekijk alle Youtube-filmpjes en test het digitaal wedstrijdformulier eens uit in een demoversie!

Klik hier

Om als speler de kans te krijgen aan de competitiewedstrijden deel te nemen, is het noodzakelijk aan een aantal administratieve formaliteiten (aansluiting, lidgeld, medische keuring) te voldoen.
Ter verduidelijking wensen wij hier ouders, spelers en andere belanghebbenden de nodige informatie te bieden aangaande deze formaliteiten.

Ben je lid van een van onze Cosmo Genk teams en speel je wedstrijden? Dan moet je ook aangesloten zijn bij Basketbal Vlaanderen. Hoe je dat doet vind je hier terug. 

Onze club heeft een vertrouwenspersoon waar je terecht kan met eventuele klachten. Lieze Hardy neemt deze rol op binnen onze club en kan jou een luisterend oor bieden maar ook bemiddelen en een oplossing zoeken. 

© website powered by Twizzit.com